Barion Pixel

Biztonságos vásárlás

Biztonságos rendelés és fizetés

Áruházunk modern, mai biztonsági feltételeknek eleget tévő protokollokon keresztül fogad és küld adatokat, így biztonsággal adhatja meg adatait a rendelés során.

Az SSL (https://) kapcsolaton keresztül az adatok egy titkosított adatcsomagban „utaznak” a hálózaton a küldő számítógéptől a fogadó gépig, így amikor Ön a kapcsolatfelvételi oldalon, vagy a rendelés leadásánál megadja az adatait, azok a küldés során nem „hallgathatóak” le, mert önmagában nem értelmezhető az adathalászok számára és lehet a hálózaton „elkapni” csak úgy ezeket az adat csomagokat.

Mi az a HTTPS?

A HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure) egy internetes kommunikációs protokoll, amely gondoskodik az adatok integritásáról és bizalmas kezeléséről a felhasználó számítógépe és a webhely között. A felhasználók a webhelyek használatakor biztonságos és privát internetes élményt várnak el. Javasoljuk, hogy alkalmazza a HTTPS protokollt annak érdekében, hogy a webhely tartalmától függetlenül védje a felhasználók és az Ön webhelye közötti kapcsolatokat.

A HTTPS használatával küldött adatok védelmét a Transport Layer Security protokoll (TLS) biztosítja, amely a védelem három kulcsfontosságú rétegét nyújtja:

Titkosítás: Az átadott adatok titkosításával biztonságba helyezi azokat a lehallgatóktól. Ez annyit tesz, hogy webhelyek böngészésekor senki sem „hallgathatja le” a felhasználó kommunikációját, nem követheti őt több oldalon keresztül, illetve nem lophatja el az adatait.

Adatok integritása – Az adatokat nem lehet módosítani vagy megfertőzni átvitel közben – történjen ez akár szándékosan, akár másként – anélkül, hogy a rendszer ezt érzékelné.

Hitelesítés – Bizonyítja, hogy a felhasználók a megfelelő webhellyel kommunikálnak. Védelmet nyújt a közbeékelődéses támadással szemben, és növeli a felhasználók bizalmát, ami más üzleti előnyöket von maga után.