Barion Pixel

Ez a termék átvehető személyesen is a Székesfehérvári áruházunkban.


Szállítás

Termékeinket minden esetben érték biztosítva adjuk fel és az MPL szállítja házhoz. A várható szállítási díjról telefonon vagy e-mail-ben nyújtunk tájékoztatást

Csomagolás

Megrendelését gondosan csomagoljuk, törékeny áruként adjuk át szállításra

Minőség

100%-ban Magyar termék, hungarikum. Minőségi alapanyagokból készült

Herendi Kleopátra

A Herendi Kleopátra egy elegáns, kézzel festett porcelán figura, amely a híres Herendi Porcelánmanufaktúra egyik különleges alkotása. A szobor Kleopátrát, az egyiptomi királynőt ábrázolja részletgazdag kidolgozással és finom aranyozott díszítésekkel, a luxus és a kifinomultság megtestesítője.

Herendi porcelán Kleopátra. Szilágyi Nagy István tervezte.
24,5 cm magas, hibátlan
A tervező szignója a talapzatban, masszába rajzolva szerepel.
Jelzett, eredeti.
Kleopátra önkezétől halt meg. Az ókori feljegyzések általában egybevágnak abban, hogy vesztét egy áspiskígyó (Naja haje) marása okozta.
Nagyon szép, ízléses szobor.

45.000Ft

1 készleten

A Herendi Kleopátra a Herendi Porcelánmanufaktúra egyik legkiemelkedőbb műalkotása, amely a hagyományos magyar porcelánkészítés és a művészi kivitelezés csúcsát képviseli. Ez a porcelán figura nemcsak egy dekoratív tárgy, hanem egy valódi művészeti alkotás, amely bármely gyűjtemény ékessége lehet.

Dizájn és Kivitelezés

A Herendi Kleopátra figura Kleopátrát, az ókori Egyiptom híres királynőjét ábrázolja. A szobor részletgazdagon kidolgozott, a finom vonások, a ruházat aprólékos mintázata és az aranyozott díszítések mind a Herendi Porcelánmanufaktúra magas szintű kézművességét tükrözik. A figura elegáns és kifinomult megjelenése hűen tükrözi Kleopátra méltóságát és királyi megjelenését.

Anyag és Minőség

A Herendi Kleopátra figura kiváló minőségű porcelánból készül, amelyet a Herendi Porcelánmanufaktúra több évszázados tapasztalata és szakértelme garantál. A porcelán anyaga finom, de ugyanakkor tartós és időtálló, biztosítva, hogy a figura hosszú évekig megőrizze szépségét és értékét. Minden darab kézzel készül és festett, garantálva az egyedi és minőségi kivitelezést.

Dekoráció és Gyűjtés

A Herendi Kleopátra tökéletes választás bármely otthon elegáns díszeként vagy gyűjtemények kiemelkedő darabjaként. A figura részletgazdagsága és kifinomult kidolgozása miatt bármely enteriőr stílusát emelheti. Emellett kiváló ajándék lehet különleges alkalmakra, például évfordulókra vagy születésnapokra, hiszen nemcsak esztétikai értéket képvisel, hanem történelmi és kulturális jelentőséggel is bír.

Összegzés

A Herendi Kleopátra a luxus és az elegancia megtestesítője, amely a hagyományos kézművességet és a művészi kivitelezést ötvözi. A Herendi Porcelánmanufaktúra mesteri munkájának köszönhetően minden figura egyedi műalkotás, amely bármely otthon vagy gyűjtemény gyönyörű dísze lehet. Ez a porcelán figura nemcsak dekoratív tárgy, hanem esztétikai és kulturális értéket is képvisel, amely generációkon átívelően örömet szerez tulajdonosának és bármely művészetkedvelőnek.

4o

További információk

Méret

Márka

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Szállítás

Termékeinket minden esetben érték biztosítva adjuk fel és az MPL szállítja házhoz. A várható szállítási díjról telefonon vagy e-mail-ben nyújtunk tájékoztatást

Csomagolás

Megrendelését gondosan csomagoljuk, törékeny áruként adjuk át szállításra

Minőség

100%-ban Magyar termék, hungarikum. Minőségi alapanyagokból készült