Barion Pixel

Ez a termék átvehető személyesen is a Székesfehérvári áruházunkban.


Szállítás

Termékeinket minden esetben érték biztosítva adjuk fel és az MPL szállítja házhoz. A várható szállítási díjról telefonon vagy e-mail-ben nyújtunk tájékoztatást

Csomagolás

Megrendelését gondosan csomagoljuk, törékeny áruként adjuk át szállításra

Minőség

100%-ban Magyar termék, hungarikum. Minőségi alapanyagokból készült

Herendi urna kínai motívumokkal

A Herendi urna kínai motívumokkal egy elegáns, kézzel festett porcelán alkotás, amely a Herendi Porcelánmanufaktúra művészi kivitelezését és a kínai művészet inspirációit ötvözi. Az urna részletgazdag díszítései és finom aranyozott elemei a luxus és a kifinomultság megtestesítői, tökéletes dísztárgy bármely enteriőr számára.

Herendi Kínai motívumokkal díszített urna,
Magassága 28 cm
Kifogástalan, hibátlan állapotban. Igazi  különlegesség.

220.800Ft

1 készleten

A Herendi urna kínai motívumokkal a Herendi Porcelánmanufaktúra egyik legkülönlegesebb alkotása, amely a hagyományos magyar porcelánkészítés és a kínai művészeti elemek harmonikus egyesítését képviseli. Ez az urna nemcsak egy funkcionális tárgy, hanem egy művészeti alkotás, amely bármely otthon vagy gyűjtemény kiemelkedő darabja lehet.

Dizájn és Kivitelezés

A Herendi urna dizájnját a kínai művészet és kultúra ihlette, amelyet finom, kézzel festett motívumok díszítenek. Az urna felületén található részletgazdag minták, virágok, madarak és egyéb tradicionális kínai elemek mind a Herendi Porcelánmanufaktúra művészeinek kivételes kézügyességét és precizitását tükrözik. Az aranyozott szegélyek és díszítések tovább fokozzák az urna eleganciáját és luxusérzetét.

Anyag és Minőség

A Herendi urna kiváló minőségű porcelánból készül, amelyet a Herendi Porcelánmanufaktúra több évszázados tapasztalata és szakértelme garantál. A porcelán anyaga finom, de ugyanakkor tartós és időtálló, biztosítva, hogy az urna hosszú évekig megőrizze szépségét és értékét. Minden darab kézzel készül és festett, garantálva az egyedi és minőségi kivitelezést.

Használat és Dekoráció

A Herendi urna kínai motívumokkal tökéletes választás bármely enteriőr díszítésére, legyen szó klasszikus vagy modern berendezésről. Az urna önmagában is gyönyörű dekorációs elem, amely bármely helyiség központi darabja lehet. Emellett kiváló ajándék lehet különleges alkalmakra, mint például évfordulókra, születésnapokra vagy más ünnepi eseményekre, hiszen nemcsak esztétikai, hanem kulturális értéket is képvisel.

Összegzés

A Herendi urna kínai motívumokkal a luxus és az elegancia megtestesítője, amely a tradicionális kézművességet és a kínai művészeti elemeket ötvözi. A Herendi Porcelánmanufaktúra mesteri munkájának köszönhetően minden urna egyedi műalkotás, amely bármely otthon vagy gyűjtemény gyönyörű dísze lehet. Ez a porcelán urna nemcsak funkcionális tárgy, hanem esztétikai és kulturális értéket is képvisel, amely generációkon átívelően örömet szerez tulajdonosának és bármely művészetkedvelőnek.

További információk

Méret

Márka

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Szállítás

Termékeinket minden esetben érték biztosítva adjuk fel és az MPL szállítja házhoz. A várható szállítási díjról telefonon vagy e-mail-ben nyújtunk tájékoztatást

Csomagolás

Megrendelését gondosan csomagoljuk, törékeny áruként adjuk át szállításra

Minőség

100%-ban Magyar termék, hungarikum. Minőségi alapanyagokból készült