Barion Pixel

Ez a termék átvehető személyesen is a Székesfehérvári áruházunkban.


Szállítás

Termékeinket minden esetben érték biztosítva adjuk fel és az MPL szállítja házhoz. A várható szállítási díjról telefonon vagy e-mail-ben nyújtunk tájékoztatást

Csomagolás

Megrendelését gondosan csomagoljuk, törékeny áruként adjuk át szállításra

Minőség

100%-ban Magyar termék, hungarikum. Minőségi alapanyagokból készült

Herendi „Viktória” mintás füles váza

A Herendi Viktória mintás füles váza egy elegáns, kézzel festett porcelán műalkotás, amely a Herendi Porcelánmanufaktúra híres Viktória mintájával van díszítve. A váza színes virág- és pillangómotívumai, valamint aranyozott díszítései a luxus és a kifinomultság megtestesítői, tökéletes választás bármely otthon díszítésére.

Magassága 33,5 cm
Hibátlan, szép kifogástalan állapotban.

80.000Ft

1 készleten

A Herendi Viktória mintás füles váza a Herendi Porcelánmanufaktúra egyik legikonikusabb és legkeresettebb darabja, amely a tradicionális magyar porcelánkészítés és a művészi kivitelezés csúcsát képviseli. Ez a váza nem csupán egy dísztárgy, hanem egy időtlen műalkotás, amely bármely belső tér ékessége lehet.

Dizájn és Kivitelezés

A Herendi Viktória mintás füles váza dizájnját az 1851-es londoni világkiállításon bemutatott, Viktória királynő által rendelt minta ihlette. A váza színes, kézzel festett virág- és pillangómotívumokkal van díszítve, amelyek finom részletekkel gazdagítják a váza felületét. Az aranyozott szegélyek és díszítések tovább fokozzák a váza eleganciáját és luxusérzetét, kiemelve a Herendi porcelán egyediségét és minőségét. A füles kialakítás klasszikus és praktikus elemeket egyesít, amely elegáns megjelenést kölcsönöz a vázának.

Anyag és Minőség

A váza kiváló minőségű porcelánból készül, amely a Herendi Porcelánmanufaktúra több évszázados tapasztalatának és szakértelmének eredménye. A porcelán anyaga nemcsak esztétikus, hanem tartós és időtálló is, biztosítva, hogy a váza hosszú évekig megőrizze szépségét és értékét. Minden darab kézzel készül és festett, garantálva az egyedi és minőségi kivitelezést.

Használat és Dekoráció

A Herendi Viktória mintás füles váza tökéletes választás friss vágott virágok elhelyezésére, de önmagában is gyönyörű dekorációs elem. A váza bármely enteriőr stílusát emelheti, legyen szó klasszikus vagy modern berendezésről. Emellett ideális ajándék lehet különleges alkalmakra, mint például esküvő, évforduló vagy születésnap, hiszen nemcsak funkcionális, hanem esztétikai értéket is képvisel.

Összegzés

A Herendi Viktória mintás füles váza a luxus és az elegancia megtestesítője, amely a hagyományos kézművességet és a modern művészi kivitelezést ötvözi. A Herendi Porcelánmanufaktúra mesteri munkájának köszönhetően minden váza egyedi műalkotás, amely bármely otthon gyönyörű dísze lehet. Ez a váza nemcsak praktikus tárgy, hanem esztétikai értéket is képvisel, amely generációkon átívelően örömet szerez tulajdonosának.

További információk

Méret

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Szállítás

Termékeinket minden esetben érték biztosítva adjuk fel és az MPL szállítja házhoz. A várható szállítási díjról telefonon vagy e-mail-ben nyújtunk tájékoztatást

Csomagolás

Megrendelését gondosan csomagoljuk, törékeny áruként adjuk át szállításra

Minőség

100%-ban Magyar termék, hungarikum. Minőségi alapanyagokból készült