Barion Pixel

Ez a termék átvehető személyesen is a Zalaegerszegi áruházunkban.


Szállítás

Termékeinket minden esetben érték biztosítva adjuk fel és az MPL szállítja házhoz. A várható szállítási díjról telefonon vagy e-mail-ben nyújtunk tájékoztatást

Csomagolás

Megrendelését gondosan csomagoljuk, törékeny áruként adjuk át szállításra

Minőség

100%-ban Magyar termék, hungarikum. Minőségi alapanyagokból készült

Herendi virágos halas fogantyús bonbonier

A Herendi Virágos halas fogantyús bonbonier egy elegáns, kézzel festett porcelán doboz, amely gazdag virágmintákkal és díszes halas fogantyúval van díszítve. A Herendi Porcelánmanufaktúra művészi kivitelezését és a részletgazdag dizájnt tükröző bonbonier tökéletes ajándék vagy elegáns kiegészítője lehet bármilyen otthonnak.

Herendi porcelán, Viktória mintás kaspó. Kifogástalan állapotban, az aranyozott szegélyen néhány „karc” látható.
Magassága: 16,5 cm
Átmérője: 20cm

25.000Ft

1 készleten

A Herendi Virágos halas fogantyús bonbonier a híres Herendi Porcelánmanufaktúra egyik legszebb és legkifinomultabb alkotása, amely a klasszikus eleganciát és a részletgazdag művészi kivitelezést egyesíti. Ez a kézzel festett porcelán bonbonier a Herendi porcelán hagyományos stílusát és technikáit képviseli, és egyedülálló darabja lehet bármilyen gyűjteménynek vagy elegáns otthonnak.

A bonbonier középpontjában a Virágos minta áll, amely szemet gyönyörködtető virágokkal és levelekkel van díszítve. A virágok finom részletei és az élénk színek harmóniája a Herendi mesterek precíz munkáját tükrözik. A minta színeiben a klasszikus Herendi paletta – kékek, zöldek és rózsaszínek – pompásan érvényesül, hozzájárulva a bonbonier elegáns megjelenéséhez.

A bonbonier fedelének különlegessége a halas fogantyú, amely az egyik legkarakterisztikusabb eleme az edénynek. Ez a díszes fogantyú a Herendi manufaktúra hagyományos formavilágát idézi, és aprólékos kidolgozása még szebbé teszi az egész darabot. A halas fogantyú nemcsak esztétikai, hanem praktikus funkcióval is bír, könnyen megfogható és használható.

A bonbonier belseje tágas, így ideális különböző édességek, bonbonok vagy apró kincsek tárolására. A porcelán finom kidolgozása és a részletgazdag festés miatt ez a bonbonier nemcsak egy praktikus tároló edény, hanem egy valódi műalkotás is, amely a hagyományos porcelánkészítés mesterségét képviseli.

Ez a Herendi bonbonier tökéletes ajándék lehet különleges alkalmakra, mint például esküvőkre, évfordulókra vagy születésnapokra. Az elegáns dizájn és a finom kézműves munka révén bármilyen elegáns otthont vagy műgyűjteményt gazdagíthat.

A Herendi Virágos halas fogantyús bonbonier nemcsak esztétikai értékkel bír, hanem a Herendi Porcelánmanufaktúra több évszázados hagyományait és kiválóságát is magában hordozza. A Herendi porcelán híres tartósságáról és időtállóságáról, így ez a bonbonier generációkon át öröklődhet, megőrizve a benne rejlő művészi és érzelmi értékeket.

Összefoglalás

Jellemző Rövid leírás Teljes leírás
Termék neve Herendi Virágos halas fogantyús bonbonier Herendi Virágos halas fogantyús bonbonier
Termék típusa Porcelán bonbonier Porcelán bonbonier
Díszítés Virágminta és halas fogantyú Kézzel festett virágminták és díszes halas fogantyú, klasszikus Herendi paletta, finom részletek
Felhasználás Édességek, bonbonok tárolására Edény édességek vagy apró kincsek tárolására, elegáns asztali kiegészítő
Tökéletes ajándék Igen Esküvőkre, évfordulókra, születésnapokra, elegáns otthoni vagy műgyűjteményi kiegészítő
Hagyomány és érték Herendi Porcelánmanufaktúra minőség és hagyomány A Herendi Porcelánmanufaktúra több évszázados hagyományait és művészi kiválóságát képviseli, generációkon át öröklődő műalkotás

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Szállítás

Termékeinket minden esetben érték biztosítva adjuk fel és az MPL szállítja házhoz. A várható szállítási díjról telefonon vagy e-mail-ben nyújtunk tájékoztatást

Csomagolás

Megrendelését gondosan csomagoljuk, törékeny áruként adjuk át szállításra

Minőség

100%-ban Magyar termék, hungarikum. Minőségi alapanyagokból készült