Barion Pixel

Ez a termék átvehető személyesen is a Székesfehérvári áruházunkban.


Szállítás

Termékeinket minden esetben érték biztosítva adjuk fel és az MPL szállítja házhoz. A várható szállítási díjról telefonon vagy e-mail-ben nyújtunk tájékoztatást

Csomagolás

Megrendelését gondosan csomagoljuk, törékeny áruként adjuk át szállításra

Minőség

100%-ban Magyar termék, hungarikum. Minőségi alapanyagokból készült

Hollóházi „Hajnalka” teáskészlet 12 személyes

A Hollóházi 12 személyes „Hajnalka” teáskészlet egy elegáns és kifinomult porcelán készlet, amely a Hollóházi Porcelánmanufaktúra művészi munkáját tükrözi. A készlet gyönyörűen kidolgozott virágmintáival és aranyozott szegélyeivel tökéletes választás bármely teázási alkalomhoz, legyen szó családi összejövetelről vagy ünnepi eseményről.

Szép állapotú, porcelán teás készlet, hajnalka mintákkal díszítve.

Alján kék márkajelzés:
HOLLÓHÁZA HUNGARY 1831

A készlet darabjai:
– 1 darab nagy méretű teás kanna, kancsó, kiöntő (20.5 x 10.5 x 14 cm)
– 1 darab tejszínes kiöntő (8.8 x 6 x 9.2 cm)
– 1 darab cukor kínáló bonbonier (9.8 x 8 cm)
– 12 darab teás csésze (6.3 x 6.3 cm)
– 12 darab alátét tányér (13 cm) Az egyik darab peremén apró lepattanás található.

96.000Ft

1 készleten

A Hollóházi 12 személyes "Hajnalka" teáskészlet a Hollóházi Porcelánmanufaktúra egyik legkiemelkedőbb alkotása, amely a hagyományos magyar porcelánkészítés és a művészi kivitelezés csúcsát képviseli. Ez a teáskészlet nemcsak funkcionális, hanem egyben esztétikai értékkel is bír, amely bármely otthon dísze lehet.

Dizájn és Kivitelezés

A "Hajnalka" teáskészlet gyönyörű, kézzel festett virágmintákkal van díszítve, amelyek finom és részletgazdag kivitelezésükkel ragyogó megjelenést kölcsönöznek minden darabnak. A készlet minden darabja aranyozott szegéllyel rendelkezik, amely tovább fokozza az elegancia és a luxus érzetét. A minta és a színek harmonikus összhangja a hagyományos és a modern stílust ötvözi, így minden alkalomra tökéletes választás.

Anyag és Minőség

A teáskészlet kiváló minőségű porcelánból készül, amely a Hollóházi Porcelánmanufaktúra több évszázados tapasztalatának és szakértelmének eredménye. A porcelán anyaga finom, de ugyanakkor tartós és időtálló, biztosítva, hogy a készlet hosszú évekig megőrizze szépségét és funkcionalitását. Minden darab kézzel készül, garantálva az egyedi és minőségi kivitelezést.

Használat és Dekoráció

A Hollóházi "Hajnalka" teáskészlet tökéletes választás bármilyen teázási alkalomhoz, legyen szó családi összejövetelről, baráti találkozóról vagy ünnepi eseményről. Emellett a készlet önmagában is gyönyörű dekorációs elem, amely bármely enteriőr stílusát emelheti. A készlet darabjai elegánsan mutatnak vitrinben vagy asztalon, és különleges alkalmakra is ideális ajándék lehet.

Összegzés

A Hollóházi 12 személyes "Hajnalka" teáskészlet a luxus és az elegancia megtestesítője, amely a hagyományos kézművességet és a modern művészi kivitelezést ötvözi. A Hollóházi Porcelánmanufaktúra mesteri munkájának köszönhetően minden darab egyedi műalkotás, amely bármely otthon gyönyörű dísze lehet. Ez a teáskészlet nemcsak praktikus, hanem esztétikai értékkel is bír, amely generációkon átívelően örömet szerez tulajdonosának és vendégeinek egyaránt.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Szállítás

Termékeinket minden esetben érték biztosítva adjuk fel és az MPL szállítja házhoz. A várható szállítási díjról telefonon vagy e-mail-ben nyújtunk tájékoztatást

Csomagolás

Megrendelését gondosan csomagoljuk, törékeny áruként adjuk át szállításra

Minőség

100%-ban Magyar termék, hungarikum. Minőségi alapanyagokból készült