Barion Pixel

Ez a termék átvehető személyesen is a Kecskeméti áruházunkban.


Szállítás

Termékeinket minden esetben érték biztosítva adjuk fel és az MPL szállítja házhoz. A várható szállítási díjról telefonon vagy e-mail-ben nyújtunk tájékoztatást

Csomagolás

Megrendelését gondosan csomagoljuk, törékeny áruként adjuk át szállításra

Minőség

100%-ban Magyar termék, hungarikum. Minőségi alapanyagokból készült

Zsolnay tavasz mintás hamuzó

A Zsolnay tavasz mintás hamuzó egy elegáns, kézzel festett porcelán hamutartó, amely tavaszi virágok és friss színek motívumaival van díszítve. A Zsolnay Porcelánmanufaktúra híres művészi kivitelezéséről és finom részleteiről, így ez a hamuzó tökéletes kiegészítője lehet bármilyen elegáns otthonnak vagy gyűjteménynek.

12cm
Szép, hibátlan állapotban

12.000Ft

1 készleten

A Zsolnay tavasz mintás hamuzó a híres Zsolnay Porcelánmanufaktúra egyik legkiemelkedőbb alkotása, amely a tavasz üdeségét és a természet szépségét egyesíti a finom porcelán kivitelezésében. Ez a kézzel festett porcelán hamutartó a Zsolnay mesterek szakértelmét és művészi látásmódját tükrözi, amelyek több mint százötven éve hódítanak a porcelánművészet világában.

A hamuzó fő díszítőeleme a tavaszi virágminta, amely élénk színekkel és finom részletekkel jeleníti meg a tavasz frissességét. A virágok, levelek és egyéb természetes motívumok gondosan kidolgozottak, és harmonikus színvilágukkal lenyűgöző látványt nyújtanak. A tavaszi motívumok a természet ébredését és a megújulást szimbolizálják, így a hamuzó frissességet és életörömöt áraszt.

A hamuzó formatervezése egyszerű, mégis elegáns, amely tökéletesen illik bármilyen belső térbe. A finom porcelán és a kézzel festett minták összhangja egyedi megjelenést és magas művészi értéket biztosít minden egyes darabnak. A hamuzó praktikus kialakítása révén nemcsak esztétikai élményt nyújt, hanem funkcionális is, így ideális választás mindennapi használatra vagy különleges alkalmakra.

Ez a Zsolnay hamuzó tökéletes ajándék lehet különleges alkalmakra, például születésnapokra, évfordulókra vagy ünnepekre. Az elegáns dizájn és a finom kézműves munka révén bármilyen elegáns otthont vagy műgyűjteményt gazdagíthat. A hamuzó minden egyes darabja harmonikusan illeszkedik egymáshoz, egységes és kifinomult megjelenést biztosítva az asztalon vagy a polcon.

A Zsolnay tavasz mintás hamuzó nemcsak egy gyönyörű és elegáns porcelán darab, hanem egy valódi műalkotás is, amely a magyar művészi hagyományok és a Zsolnay Porcelánmanufaktúra iránti tisztelet jelképe. Ez a hamuzó generációkon át öröklődhet, megőrizve a benne rejlő művészi és érzelmi értékeket, és továbbadva a magyar porcelánkészítés kiválóságát az utókornak.

Összességében a Zsolnay tavasz mintás hamuzó nemcsak egy praktikus és szép tárgy, hanem egy olyan műalkotás, amely a természet szépségét és a tavasz frissességét hozza el otthonába, és ezzel örömet és eleganciát csempész a mindennapokba.

További információk

Állapot

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Szállítás

Termékeinket minden esetben érték biztosítva adjuk fel és az MPL szállítja házhoz. A várható szállítási díjról telefonon vagy e-mail-ben nyújtunk tájékoztatást

Csomagolás

Megrendelését gondosan csomagoljuk, törékeny áruként adjuk át szállításra

Minőség

100%-ban Magyar termék, hungarikum. Minőségi alapanyagokból készült