Barion Pixel

Ez a termék átvehető személyesen is a Kecskeméti áruházunkban.


Szállítás

Termékeinket minden esetben érték biztosítva adjuk fel és az MPL szállítja házhoz. A várható szállítási díjról telefonon vagy e-mail-ben nyújtunk tájékoztatást

Csomagolás

Megrendelését gondosan csomagoljuk, törékeny áruként adjuk át szállításra

Minőség

100%-ban Magyar termék, hungarikum. Minőségi alapanyagokból készült

Zsolnay tavasz mintás váza

A Zsolnay tavasz mintás váza egy elegáns, kézzel festett porcelán darab, amelyet tavaszi virágok és friss színek motívumaival díszítettek. A Zsolnay Porcelánmanufaktúra híres művészi kivitelezéséről és finom részleteiről, így ez a váza tökéletes kiegészítője lehet bármilyen elegáns otthonnak vagy gyűjteménynek.

14,5cm magas
Szép, hibátlan állapotban

21.900Ft

1 készleten

A Zsolnay tavasz mintás váza a Zsolnay Porcelánmanufaktúra egyik legszebb és legkifinomultabb alkotása, amely a tavasz üdeségét és a természet szépségét tükrözi a finom porcelán művészetén keresztül. Ez a váza nemcsak funkcionális darab, hanem egy valódi műalkotás, amely a Zsolnay mesterek több mint százötven éves hagyományait és kiváló kézműves technikáit testesíti meg.

A váza fő díszítőeleme a tavaszi virágminta, amely élénk színekkel és részletgazdag kidolgozással jeleníti meg a tavasz frissességét. A virágok, levelek és egyéb természetes motívumok aprólékosan kidolgozottak, és harmonikus színvilágukkal lenyűgöző látványt nyújtanak. A tavaszi motívumok a természet ébredését és a megújulást szimbolizálják, frissességet és életörömöt árasztva.

A váza formatervezése elegáns és időtlen, amely tökéletesen illik bármilyen belső térbe. A finom porcelán és a kézzel festett minták összhangja egyedi megjelenést és magas művészi értéket biztosít minden egyes darabnak. A váza mérete és formája ideális ahhoz, hogy központi helyet foglaljon el egy asztalon, polcon vagy vitrinszekrényben, és bármilyen virágkompozíciót gyönyörűen kiemeljen.

Ez a Zsolnay váza nemcsak esztétikai élményt nyújt, hanem a magyar porcelánkészítés kiválóságát is magában hordozza. A Zsolnay porcelán híres tartósságáról és időtállóságáról, így ez a váza generációkon át öröklődhet, megőrizve a benne rejlő művészi és érzelmi értékeket.

A Zsolnay tavasz mintás váza tökéletes ajándék lehet különleges alkalmakra, például esküvőkre, évfordulókra vagy születésnapokra. Az elegáns dizájn és a finom kézműves munka révén bármilyen elegáns otthont vagy műgyűjteményt gazdagíthat. A váza minden egyes darabja harmonikusan illeszkedik egymáshoz, egységes és kifinomult megjelenést biztosítva az otthonában.

Összességében a Zsolnay tavasz mintás váza nemcsak egy gyönyörű és elegáns porcelán darab, hanem egy valódi műalkotás is, amely a magyar művészi hagyományok és a Zsolnay Porcelánmanufaktúra iránti tisztelet jelképe. Ez a váza generációkon át öröklődhet, megőrizve a benne rejlő művészi és érzelmi értékeket, és továbbadva a magyar porcelánkészítés kiválóságát az utókornak. A váza frissességet és eleganciát hoz bármilyen térbe, emlékeztetve a tavasz örök szépségére és megújulására.

További információk

Állapot

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Szállítás

Termékeinket minden esetben érték biztosítva adjuk fel és az MPL szállítja házhoz. A várható szállítási díjról telefonon vagy e-mail-ben nyújtunk tájékoztatást

Csomagolás

Megrendelését gondosan csomagoljuk, törékeny áruként adjuk át szállításra

Minőség

100%-ban Magyar termék, hungarikum. Minőségi alapanyagokból készült